bannerfoto2

Benefiet kerstconcert voor het hospice

Op vrijdagavond 21 december 2018 treden in de Sint Victorkerk de koren Hakuna Matata en Rhythm of Life op voor een benefietconcert ten behoeve van de hospices Gouda en Waddinxveen. Naar verwachting zullen minimaal 40 koorleden meezingen in dit Kerstconcert. De koren staan onder leiding van Natalie Merfort en de organisatie berust bij Natalie en bij Hans van Groningen (namens hospice Gouda) en Gert Breteler (namens hospice Waddinxveen). Twee jaar geleden is er een vergelijkbaar concert geweest in de Remonstrantse Kerk, die toen helemaal vol zat. Verwachting is dat dat nu weer gaat gebeuren met in totaal bijna 500 zitplaatsen.

De deuren van de Sint Victorkerk gaan om 19.30 uur open. Het concert begint om 20.00 uur. Wij vragen u om lopend of per fiets te komen. 
De toegangsprijs is € 15,- p.p. (méér mag ook). De opbrengst van de kaartverkoop gaat naar de beide hospices. 

Kaartverkoop geschiedt door een e-mail met uw gegevens te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
(Zonder gebruik van e-mail graag uw melding met naam, adres, telefoonnummer en woonplaats naar Gert Breteler, Groensvoorde 96, 2742 DL te Waddinxveen)


kerst flyer 21.12.2018 jpg