Tekstgrootte

Nieuwsbrief hospice Waddinxveen

Dinsdag 11 oktober 2016 is de eerste paal geslagen voor het bouwen van het hospice aan de Florijnlaan in Waddinxveen. Onze voorzitter Henk ter Heide heeft het heiblok laten vallen door met zijn wandelstok de machine in werking te stellen.

We hebben er geen groot feest van gemaakt. Immers we moeten zuinig zijn met de door vele goede doelen stichtingen aan ons toevertrouwde gelden. We kwamen er achter dat de startvergadering om te proberen een hospice in Waddinxveen te realiseren op 12 oktober 2012 was. Dus precies 4 jaar erna de eerste paal slaan, daar mogen we trots op zijn.

Nu wordt het tijd om de vrijwilligers op te gaan opleiden en ervoor te zorgen dat als over ca. 8 maanden het hospice zijn deuren opent er een goed team staat.

De meeste kennismaking gesprekken met de coördinatoren Elles en Simone hebben plaats gevonden. We zijn nog steeds op zoek naar aspirant vrijwilligers. M.n. 10 zorgvrijwilligers en 4 laatste zorg vrijwilligers. Binnenkort krijgt u een uitnodiging en programma voor het trainingsweekend van 12 en 13 november in Noordwijkerhout.